4C 4Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:20- 8:05 wf-1/2 #4ch H1   wf-2/2 #4d H1 j.niemiecki KW 7  
2 8:10- 8:55 wf-1/2 #4ch H1 j.polski AB N wf-2/2 #4d H1 r_angielski AG 11 j.polski AB 6
3 9:00- 9:45 wf-1/2 #4ch H1 r_biologia LP 5 wf-2/2 #4d H1 matematyka LP 6 u_hist.i sp. MM 7
4 9:50-10:35 r_biologia LP 1 r_angielski AG 11 religia KK 9 j.polski AB 8 j.angielski AG 12
5 10:50-11:35 r_biologia LP 4 religia KK 11 r_angielski AG 5 r_angielski AG 4 zaj. wych. AG 9
6 11:40-12:25 r_angielski AG 10 j.angielski AG 3 j.polski AB 8 r_biologia LP N matematyka LP 5
7 12:35-13:20 j.angielski AG 7 u_hist.i sp. MM 10 j.polski AB 8 matematyka LP 6 r_biologia LP 5
8 13:25-14:10   u_hist.i sp. MM 10      
Drukuj plan
wygenerowano 2019-02-13
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum