3C 3Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:20- 8:05 j.angielski AG 7 matematyka AP 6 u_hist.i sp. MM 12    
2 8:10- 8:55 u_hist.i sp. MM 7 t_o_żywienia JM 1 u_hist.i sp. MM 12 j.niemiecki KW N u_hist.i sp. MM 12
3 9:00- 9:45 wych.rodz. MO 6 t_o_żywienia JM 1 religia UK N j.polski AB 4 matematyka AP 4
4 9:50-10:35 j.angielski AG 5 zaj. wych. AP 7 t_men_gas MG 1 p_org_w_us_g-1/2 MG 1
p_org_w_us_g-2/2 MP 2
r_biologia LP 11
5 10:50-11:35 r_angielski AG 12 j.polski AB 10 t_men_gas MG 1 wf-1/2 #3ch H3
wf-2/2 KC H1
r_biologia LP 6
6 11:40-12:25 religia UK 11 t_o_żywienia JM 4 p_org_w_us_g-1/2 MG 2
p_org_w_us_g-2/2 MP K
wf-1/2 #3ch H3
wf-2/2 KC H1
t_dz_g_gast MG 7
7 12:35-13:20 t_men_gas MG 12 t_men_gas MG 1 p_org_w_us_g-1/2 MG 2
p_org_w_us_g-2/2 MP K
wf-1/2 #3ch H3
wf-2/2 KC H1
r_angielski AG 6
8 13:25-14:10 r_biologia LP 10 t_men_gas MG 1 p_org_w_us_g-1/2 MG 2
p_org_w_us_g-2/2 MP K
   
9 14:15-15:00     p_org_w_us_g-1/2 MG 2
p_org_w_us_g-2/2 MP K
   
Drukuj plan
wygenerowano 2019-02-13
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum